Inovativni display sustavi

Ring Kju
Ring Kju je promotivni proizvod s višestrukom upotrebom. Karakterizira ga moderan, inovativan dizajn, lagana težina i visoka kvaliteta izrade. Dodatna prednost je brzo i jednostavno postavljena. Tkanina je napeta i dobro se uklapa u strukturu, bez bora ili valova.
Okvir se sastoji od aluminijskih cijevi povezanih posebnim isječcima. Elementi su spojeni zajedno intuitivno i bez alata. Nakon postavljanja cijele strukture stvara glatku površinu - tisak je jednoliki list.
Medij ovdje je poliesterska tkanina na koju se prenose promotivne grafike, tiskane na papiru.
Cijeli sustav uklapa se u malu, estetsku torbu za transport. Proizvod je nagrađen zlatnom medaljom na sajmovima "Marketing Festival / Print Festival".
Dimenzija: 331 x 228 x 39 cm

 

Promo pult HIT
Stabilan i siguran, konstrukcija pulta je baza na aluminijskim profilima. Čvrsto montirani kotači omogućuju vam slobodno kretanje bez uklanjanja sadržaja unutarnje police.Velika površina, na kojoj se nalaze grafike, povećava učinkovitost komunikacije, toliko važno u promociji i prezentacijama. Set također ima palubu i policu od iverice u odabranoj boji. Pult se može odmah presaviti i spremiti u malu transportnu vrećicu.
Dimenzije:
širina: 90cm, visina: 215cm, dubina: 62cm, Topper: 90cm x 30cm Deck: 90cm x 62cm

 

 
Straight Wall
Straight Wall se sastoji od aluminijskih profila povezanih posebnim isječcima. Proizveden s poliesterskom tkaninom tiskanom uz eko-prihvatljivu tehnologiju sublimacije. Grafika se može postaviti na obje strane zida. Brzo postavljanje bez alata omogućuje korištenje sustava kao ekonomskog ekvivalenta Pop up zida. Cijeli sustav izgleda stvarno čvrsto i jednostavno se sprema u praktičnu torbu. Kompletan set sadrži sklopivu strukturu, otiske i transportnu torbu.
Dimenzije: 220/280 x 222 cm

  

Curved Wall display
Curved Wall se sastoji od aluminijskih profila povezanih posebnim isječcima. Proizveden s poliesterskom tkaninom tiskanom uz eko-prihvatljivu tehnologiju sublimacije. Grafika se može postaviti na obje strane zida. Brzo postavljanje bez alata omogućuje korištenje sustava kao ekonomskog ekvivalenta Pop up zida. Cijeli sustav izgleda stvarno čvrsto i jednostavno se sprema u praktičnu torbu. Kompletan set sadrži sklopivu strukturu, otiske i transportnu torbu.
Dimenzije: 240/300/600 x 230 cm


Press Wall Large
Privlači pažnju zahvaljujući funkcionalnosti, jednostavnosti i jednostavnosti instalacije. Optimalno izmjerena čelična stopica stabilizira stup od fiberglasa koji drži grafički element u položaju. Skočni zaslon se uklapa u dugu vrećicu. Moguće je objesiti ispis na zidu. Press Wall Large je profesionalni i dokazani display koji, zahvaljujući grafičkom prikazu velikog formata, učinkovito predstavlja tvrtku i promiče Vaše proizvode. Stalci ove vrste su najisplativiji oglašivački mediji.

 

Oval Sandwich Banners
Ovalni Sandwich® banneri privlačni su prijenosni reklamni banneri koji se mogu postaviti i skidati unutar trideset sekundi. Bez obzira jesu li na bočnim stranicama nogometnog igrališta, golf igrališta zelenih boja ili tijekom košarkaške utakmice, izgledaju zapanjujuće i savršeni su mediji za markiranje za one koji trebaju laganu signalizaciju u pokretu.
Dimenzije:
120x70cm
200x100cm
180x115cm
250x100cm
270x135cm


Beach Flag Giant
Beach Flag Giant je zapanjujuće veliki beach flag koji se može vidjeti i sa 1000 metara daljine. Savršen za sajmove i sportske događaje, dolazi sa svojim čvrstim, ali izuzetno fleksibilnim staklom od stakloplastike, izdržljivom torbicom za nošenje i jedinstvenim ojačanim teškim šiljkom, koji posjeduje rotirajući vreten, što omogućuje da se ogromna zastava okreće na vjetru.
Dimenzije: 178 x 640 cm; 178 x 540 cm

 

A4 stalak Premium
A4 stalak Premium je reprezentativni stalak za magazine I časopis, koji se može koristiti za promocije ili sajmove. Može se lako sastaviti samo jednim potezom vaše ruke. Stalak sadrži 4 polica za A4.
Visna 154cm